dimarts, 26 de juliol del 2011

Nova revista: JOTSE

Ara us volem parlar breument d'una nova revista sobre educació. Es tracta de la JOTSE, Journal of Technology and Science Education.

(Captura de pantalla de la revista JOTSE).


Segons la presentació que se'n fa a la seva web, aquesta revista
has been created as a contribution to the development and improvement of scientific and technological education by constituting a  common space to share experiences to all those who, somehow, are involved in the teaching and learning processes of engineering studies, in all its modalities.
Com es pot veure, la revista es publica en anglès, i els seus articles són accessibles en obert amb llicència Creative Commons.

La revista és oberta a contribucions de matèries tècniques, i pel que fa a les no tècniques, s'admeten treballs sobre educació, si té connexió amb les enginyeries, segons s'explica a la seva web.

Es tracta d'una publicació que promet, i pensem que pot ser un bon fòrum per a publicar-hi treballs sobre els temes que estem tractant a la xarxa, quan estiguin prou madurs. Recentment vàrem tenir la sort de rebre la seva co-editora en cap, la professora Maria Martínez, companya del GRAPA de la UPC, a una sessió de formació sobre avaluació a Girona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada