dijous, 29 d’agost del 2013

Apareix la Guia sobre treball en equip de la UdG

Ja s'ha publicat la Guia sobre treball en equip, elaborada per professors de la Universitat de Girona. A la Guia hi ha participat com a un dels autors el coordinador de la Xarxa d'innovació docent sobre aprenentatge cooperatiu (XIDAC) de la UdG, el Dr. Albert Ruda, junt amb altres professors de diverses matèries de la mateixa universitat. La mateixa XIDAC hi ha col·laborat a través d'una revisió del text durant la seva elaboració.

La Guia, que forma part de la "Guia per a l'adaptació a l'Espai Europeu d'Educació Superior" elaborada per aquesta universitat, en constitueix el volum núm. 13, està coordinada pel Dr. Josep Juandó, del Programa de Suport a la Qualitat Docent. Com diu la Introducció de la Guia:

"El present quadern vol ser un ajut al professorat que té assignada en alguna de les seves
assignatures la competència de treballar en equip, la qual cosa significa que en el marc d’aquesta assignatura s’hauran de dur a terme activitats d’aprenentatge expressament pensades per afavorir la competència de treballar en equip."
Aquest recurs pot ser d'utilitat per a professors interessats a posar en pràctica el treball en equip a les seves classes. De fet, la Guia conté diverses activitats de tipus cooperatiu.

La Guia pot consultar-se en obert, de forma totalment gratuïta, a la web de la UdG, a través d'aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada